Selecteer een pagina

over mij

Mijn missie en werkwijze

pijke torenvlied

Ik heb de stappen van het oppakken van een gezonde levensstijl zelf doorlopen en wil nu graag andere mensen helpen om hetzelfde te doen! Met de ervaring die ik bezit, gecombineerd met het nieuwe concept online personal training is het mijn missie om zoveel mogelijk mensen naar deze gezonde levensstijl te leiden.

Om mijn missie te bereiken zal ik tijdens het opstellen van de schema’s een combinatie van cardio, krachttraining en mobiliteit gebruiken aangezien deze alle drie onmisbaar zijn en zorgen voor de nodige variatie binnen de schema’s. Daarnaast zorgt een combinatie van deze drie factoren ervoor dat bijna elke doelstelling bereikt kan worden door de focus binnen het schema op een of meerdere onderdelen te leggen. Zo ligt bij afvallen de focus bijvoorbeeld meer op cardio en krachttraining en ligt bij het aankomen in spiermassa de focus meer op krachttraining en mobiliteit. Op deze manier kunnen er een tal van doelen gerealiseerd worden die door behulp van de schema’s ook realiseerbaar en haalbaar zijn.

krachttraining pijke

Kracht training

Krachttraining is essentieel voor het vergroten van de spier-groei, uithoudingsvermogen en kracht.

mobiliteit pijke

mobiliteit

Mobiliteit zorgt voor beter functionerende gewrichten en daarmee meer flexibiliteit, kracht en balans.

cardio pijke

Cardio

Cardio zorgt voor een betere conditie wat zich uit in betere prestaties en meer uithoudingsvermogen tijdens de trainingen.

Mijn verhaal

mijn reis naar een gezond lichaam

Vroeger was ik erg onzeker over mijn lichaam en wilde ik graag beginnen met sporten. Ik had echter geen idee hoe ik moest beginnen en ben hier vervolgens zelf met succes mee aan de slag gegaan! Nu wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken!

Dit ging echter niet zonder slag of stoot. Toen ik 18 jaar oud was leidde ik geen gezond leven. Ik bewoog weinig, ik at ongezond eten en voelde mij niet lekker in mijn vel. Ik wilde hier graag verandering in brengen en ben hiervoor naar de sportschool gegaan. Hiervoor heb ik gedurende 4 jaar opbouwend getraind van 3, naar 4, naar 5 en uiteindelijk 6 dagen in de week. Deze sturing heb ik door mijn eigen onderzoek naar sport en fitness verwezenlijkt waarbij ik door middel van veel oefenen, proberen en informatie winnen uiteindelijk zelf ben gekomen waar ik nu sta! Dit werd ook herkend door de sportschool medewerkers.

Deze boden mij op basis hiervan een baan aan in de sportschool. Hierdoor heb ik de afgelopen 3 jaar nog veel meer ervaring opgedaan met het maken van schema’s en het persoonlijk begeleiden van mensen. Nu 3 jaar verder wil ik deze opgedane kennis en ervaring graag delen met andere mensen om op deze manier iedereen aan een gezond lichaam te helpen. Aangezien ik weet hoe het voelt om aan het begin van de uitdaging te staan om te beginnen met sporten, weet ik hoe het voelt, wat eventuele drempels zijn, hoe de motivatie erin te houden maar ook hoe we deze problemen kunnen oplossen!

wilt u graag beginnen?